NIET GEBRUIKEN EN NIET WEGGOOIEN

Filterkoffiepakket

43,00

Deze filterkoffiepakket bevat een koffieblik van Koffiestation en de volgende koffie:

Ethiopia Bookkisa koffie

Deze Ethiopische natural koffie is vol, fris-fruitig en zoet en heeft een bloemig en citrusachtig aroma, zoals je van een Ethiopische koffie kunt verwachten.  Als filterkoffie is de smaak zacht en gebalanceerd. Als espresso is deze koffie heel zoet.

250 gram

Peru - Tres Vecinos

Deze koffie heeft een licht floraal & kruidig aroma en geuren die doen denken aan amandelspijs. de aroma van amandelspijs komt, samen met tonen van melkchocolade, gebrande suiker/melasse terug in de smaak. De koffie is vol en heeft een vriendelijke aciditeit wat het geschikt maakt voor de meeste zetmethoden.

250 gram

Indonesia - Kerinci - Koerintji Barokah Bersama

Deze Indonesische koffie uit Kerinci hebben we opnieuw in ons assortiment. Ditmaal is het een gewassen variant van dezelfde coöperatie. Deze koffie heeft een uitgesproken geparfumeerd aroma die doet denken aan donkere specerijen, gebrande amandel en donkere chocolade. De smaak kruidig, vol en complex en heeft een hint van donkere zoete chocolade. Deze koffie is geschikt voor de meeste zetmethoden, zoals filter, espresso en volautomaat.

250 gram

SKU 202067 Categorieën: ,

Beschrijving

Extra informatie

Gewicht999 g
Maling

Ongemalen bonen, Filterapparaat, Hand-opgeschonken filterkoffie, Espresso, French Press, Cafetière, Mokapot, Aeropress, Chemex, Andere maling