Verse koffie in je bedrijf

Heerlijke koffie op het werk.

Sinds 2013 leveren wij vers gebrande Specialty koffie aan bedrijven. Het is ons vak om altijd op zoek te zijn naar de mooiste koffies van dit moment. Elke koffie die we inkopen in een oogst van een plantage of regio.

We vinden het prachtig om te werken met een product waarvan de oorsprong zo duidelijk is. De keerzijde is dat onze koffies (op een aantal uitzonderingen na) maar een jaar in het assortiment zitten. Voor een aantal koffies zoals onze degelijke Braziliaanse koffie (veel gebruikt door bedrijven), vinden we altijd een passend vervolg.

Voor sommige bedrijven is het juist interessant om te kiezen voor uitgesproken koffies waardoor zij de exclusiviteit van een oogst te benadrukken, ook omdat er altijd weer iets nieuws excentrieks arriveert. Voor elk wat wils dus.

Op afspraak periodiek geleverd in handige duurzame verpakkingen.

Voorafgaand aan onze samenwerking is het van belang dat we in gesprek gaan om je wensen in kaart te brengen en dat je onze koffies proeft. Dat kan bij je bedrijf of je kunt de koffies komen proeven op onze branderij (we laten je dan meteen ons bedrijf zien).

Via Whatsapp hebben we wekelijks contact, zodat er altijd voldoende verse koffie aanwezig is in jouw bedrijf.

Wij bieden SCA cursussen (Foundation en Intermediate) en andere cursussen voor horecabedrijven en bedrijven met een espressomachine.

Voor bedrijven in de stad Groningen leveren we de koffie in blikken op de fiets (ruilsysteem).