NIET GEBRUIKEN EN NIET WEGGOOIEN

Booja-Booja Chocoladetruffels

Vanaf: 7,50

 

Booja-Booja Chocoladetruffels voor speciale momenten en om gezellig te delen. Acht exquise prijswinnende Booja-Booja-smaakavonturen, allemaal heerlijk veganistisch en biologisch, maar ook zuivelvrij, glutenvrij en sojavrij: elk met zijn eigen heerlijk onafhankelijke karakter.

Booja-Booja - Chocolate Orange *nieuwe smaak!

Een nieuwe smaak in ons assortiment! Chocolade en sinaasappel. Acht heerlijke veganistische en biologische chocoladetruffels gemaakt met de fijnste cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek, met de overheerlijke zoet rinse smaak van sinaasappel. Een geweldige combinatie.

Booja-Booja - Hazelnut Crunch

Acht heerlijke veganistische en biologische chocoladetruffels gemaakt met de fijnste cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek en zoete, geroosterde Italiaanse hazelnoten.

Booja-Booja - Almond Salted Caramel

Heerlijke veganistische en biologische Booja-Booja chocoladetruffels, met taaie, kleverige karamel met zeezout en geroosterde Italiaanse amandel. Acht geweldige truffels.

Booja-Booja - Around Midnight Espresso

Deze veganistische en biologische chocoladetruffels zijn gemaakt met hele fijne cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek, deze chocoladetruffels vullen je mond met een volle smaak en diepe aroma van zacht geroosterde Mexicaanse koffie.

SKU 2020504 Categorieën: ,

Beschrijving