NIET GEBRUIKEN EN NIET WEGGOOIEN

Brazil Abonnement

Vanaf: 6,50 iedere 4 weken

  • Altijd verse koffie in huis
  • Tot en met 500gr verzending €2,00, boven 500gr €4,00 (gratis verzending vanaf €45,-)
  • Geen verzendkosten voor inwoners van Gemeente Groningen
  • Te combineren met “Verras me abonnement”
  • Per levering betaald via automatische afschrijving
  • Op elk moment stopzetten
Wissen

SKU 202110 Categorie:

Beschrijving

Onze Braziliaanse koffie heeft vaak een notige smaak en heeft tonen van zoete chocolade. De smaak is vol, mild en zoet en de koffie heeft een lage aciditeit. Hierdoor is de koffie zeer geschikt voor espresso en volautomaat.
De Braziliaanse koffie is gemakkelijk om te zetten. De lage aciditeit zorgt ervoor dat de koffie minder snel zuur wordt. Bovendien is dit een goede basis om te combineren met melkproducten zoals een cappuccino of latte.

Verse oogst – beperkte voorraad

De voorraad van ons assortiment bestaat uit verse oogsten (van afgelopen jaar). Omdat we altijd op zoek zijn naar de mooiste koffies van het moment, komt het niet vaak voor dat we meerdere jaren dezelfde koffie op voorraad hebben. Wat betreft onze Braziliaanse koffie zoeken we altijd naar een gelijkwaardige vervanger en garanderen we dat we het hele jaar door een vergelijkbare smaak, met dezelfde kwaliteit en voor dezelfde prijs kunnen leveren.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gewicht

250 gram, 500 gram, 1 kg

Interval

Tweewekelijks, Vierwekelijks

Maling

Ongemalen bonen, Filterapparaat, Hand-opgeschonken filterkoffie, Espresso, French Press, Cafetière, Mokapot, Aeropress, Chemex, Andere maling