NIET GEBRUIKEN EN NIET WEGGOOIEN

Booja-Booja – The Signature Collection

Een nieuwe selectie van zestien heerlijk avontuurlijke chocoladetruffels ontwikkeld in de speciale salon van Mister Booja-Booja.

The Signature Collection bevat 16 van de nieuwste 4 smaken: Deep Chocolate, Honeycomb Caramel, Chocolat Orange, Chocolate Salted Caramel.

Stuk voor stuk heerlijke pure chocoladetruffels van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van biologische ingrediënten.
Vrij van palmolie, zuivel, gluten, soja, genetisch gemodificeerde ingrediënten, kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

In 2022 heeft The Signature Collection ‘Gold Award’ gewonnen met de ‘Free From Food Awards.’

Uitverkocht

SKU 20220911 Categorie:

Beschrijving

Een nieuwe selectie van zestien heerlijk avontuurlijke Booja-Booja chocoladetruffels.

Booja-Booja heeft nieuw in het assortiment, The Signature Collection. Deze doos bevat 16 van de nieuwste 4 smaken: Deep Chocolate, Honeycomb Caramel, Chocolat Orange, Chocolate Salted Caramel.
Een handvol eenvoudige, zorgvuldig gekozen biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
Vrij van palmolie, zuivel, gluten, soja, genetisch gemodificeerde ingrediënten, kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk
Recyclebare doos en trayverpakking
16 truffels
184 gram

Multi Award winnende chocolade

Booja Booja heeft al een groot aantal prijzen gewonnen, waaronder de winnaar van de Organic Foods Awards in 2003 en de prijs in 2005 voor de beste 100% vegetarische doos chocolade van de Vegetarian Society for Gourmet Truffle Selection.

2022 was een druk jaar voor Booja-Booja en halverwege het jaar blikken ze met plezier terug aan de prijzen die ze tot nu toe hebben gewonnen. Een totaal van 157! tot nu toe.
In het voorjaar ontvingen ze een eervolle vermelding voor het Beste Veganistische Chocolademerk bij de Vegan Food and Living Reader Awards. Deze werd op de voet gevolgd door Brons bij de allereerste Easter ‘Free From Food Awards’ voor hun prachtige, handgeschilderde Large Chocolate Salted Caramel Easter Ei.
Vervolgens was er een groot succes voor hun Honeycomb Caramel truffels die het beste nieuwe veganistische voedselproduct wonnen bij de Natural & Organic Awards Europe 2022. Deze prijs is wordt uitgereikt met stemmen van retailers en experts uit de industrie en is zeer prestigieus.
Eindelijk genoten ze van driedubbel succes bij de Free From Food Awards. Niet alleen behaalden de Honeycomb Caramel Truffels een Bronze award, maar hun nieuwe Chocolate Orange Truffels en de prachtige selectiedoos met The Signature Collection wonnen beide goud (respectievelijk in de categorieën Zoetwaren en Geschenken).
De jury omschreef hun Chocolate Orange Truffels als “Een product van hoge kwaliteit met pure ingrediënten” en zei: “De hele ervaring is een genot.”
De Signature Collection werd geprezen als “rijk en toegeeflijk” en de jury zei dat het “een heerlijke doos was die je een speciaal gevoel geeft”.

Extra informatie

Gewicht 500 g