NIET GEBRUIKEN EN NIET WEGGOOIEN

Fellow Stagg EKG Electric Pour-over Kettle – Matte Black

De Fellow Stagg EKG waterkoker is de investering waard als je een fervent koffieliefhebber bent. Naast het prachtige minimalistische design is deze waterkoker eenvoudig en intuïtief in gebruik. De precieze schenktuit, de exacte temperatuurselectie en het gebalanceerde handvat zorgen voor perfecte controle over het opschenken van koffie.
Deze waterkoker is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, warmt snel op, heeft een duidelijk afleesbaar lcd scherm, een ingebouwde brew-timer, en warmhoudstand. (inhoud: 0,9 liter)

Uitverkocht

SKU 2022003 Categorie:

Beschrijving

Of je nu een beginner of een koffie- of thee nerd bent, De Fellow Stagg electric kettle met zwanenhals is het beste en meest stijlvolle apparaat op je aanrecht waarmee je heel precies je koffie mee kan opschenken.
De Stagg EKG Kettle heeft een nauwkeurige schenktuit, variabele temperatuurregeling, LCD-scherm, 60 minuten warmhoud-modus, een brew-stopwatch en een kleine, minimalistische basis.

De PID-controller van de Stagg EKG kettle houdt de perfecte temperatuur vast tot op 1°C precies.
De waterkoker heeft een snelle opwarmtijd, aangedreven door een 1200 Watt (verborgen)  verwarmingselement, betekent nog minder tijd besteed aan het wachten op het perfecte kopje.
Wanneer de schakelaar op de achterkant in de HOLD-modus staat, zal de Stagg EKG de gewenste temperatuur gedurende 60 minuten in Celsius  (of Fahrenheit) houden.  (Ook handig als je bijvoorbeeld groene thee wilt zetten met een constante temperatuur van 80 graden.)
Nadat het water is verwarmd, kan met de ingebouwde Brew-Stopwatch de duur van het koffiezetten worden timen, wat ook weer meer controle geeft over de kwaliteit van het kopje koffie.
Door de elegante zwanenhals en het gebalanceerde (verzwaarde) handvat giet je met een gecontroleerde flow-rate, heel precies het water water op.
Naast het prachtige minimalistische design is de waterkoker ook nog eens eenvoudig en intuïtief te bedienen en heeft een duidelijk afleesbaar LCD scherm

Product specificaties:
Kleur: mat zwart
Inhoud: 0,9 liter (tot maximale vullijn)
Verborgen verwarmingselement
Geïsoleerde handgreep (verzwaard voor de juiste balans)
Nauwkeurige zwanenhals uitloop voor een langzame (lees: optimale) en gecontroleerde opschenk snelheid
Antislipvoetjes
Materiaal: hoogwaardig 304 18/8 RVS ketelbehuizing en deksel, plastic basis (BPA-vrij)
Temperatuurregeling:  tot op de graad precies met een bereik van 57-100 °C
LCD scherm
Brew timer
60 minuten warmhoudstand
Gewicht: 1274 gram (inclusief waterkoker basis/voet)
Vermogen: 1200 Watt
Snoerlengte: 76,2 cm
Afmetingen: (292 mm x 171 mm x 203 mm
Productcertificeringen: ETL-conformiteit, FCC-gecertificeerd
1 jaar garantie

Winnaar van het Red Dot Award voor product design (2018)

Extra informatie

Gewicht 999 g