NIET GEBRUIKEN EN NIET WEGGOOIEN

Filterkoffiepakket

27,00

Deze filterkoffiepakket bevat een koffieblik van Koffiestation en de volgende koffie:

Nicaragua - Aurora washed koffie

In deze washed koffie vind je aroma's van roomboterfudge, sinaasappel en een milde kruidigheid. In de smaak is hij vol, licht fruitig als sinaasappel en ook de fudge vind je terug. Een hele toegankelijke koffie die je voor veel zetmethoden kan gebruiken. En een koffie om de hele dag door te drinken zonder te vervelen!

250 gram

Kenia - Ndaroini koffie

Een zoete en fruitige koffie met een heel eigen karakter, maar in de smaak wel de kenmerkende zwarte bessen van een Keniaanse koffie. Het aroma is fruitig en bessig, maar heeft ook iets onverwachts notigs en warms, een beetje als vanille en karamel. Een hele sappige koffie, vol van smaak en een medium tot hoge aciditeit. Een perfecte koffie voor een filter zetmethode!

250 gram

Guatemala - Buena Vista Koffie

Een gebalanceerde koffie met tonen van chocolade en fruitige smaken die doen denken aan rood fruit en citrus fruit als mandarijn. Deze smaken vinden we terug in het aroma die ook floraal en kruidig is. Deze koffie is geschikt voor de meeste zetmethoden, maar zeker aan te bevelen voor filterkoffie, Aeropress of een fruitige espresso.

250 gram

SKU 202067 Categorieën: ,

Beschrijving

Extra informatie

Gewicht 999 g
Proefpakket

Slow coffee, Espresso

Maling

Ongemalen bonen, Filterapparaat, Hand-opgeschonken filterkoffie, Espresso, French Press, Cafetière, Mokapot, Aeropress, Chemex, Andere maling

Nicaragua - Aurora washed koffie

Gewicht Niet beschikbaar

Kenia - Ndaroini koffie

Gewicht Niet beschikbaar

Guatemala - Buena Vista Koffie

Gewicht Niet beschikbaar