Wil je bij ons komen werken?

Wil je bij ons komen werken?

vacature

Stel je voor… Iedere vrijdag en zaterdag rijd je in de elektrische Spijkstaal van de branderij in de Oosterparkwijk naar de Vismarkt. Eenmaal op de verswarenmarkt bouw je de marktkraam op en verzamelen zich mensen om je heen die afkomen op de geur van vers gebrande koffiebonen. Als gezicht van Koffiestation vertel je allerlei koffieweetjes, geef je tips en neem je nieuwe klanten mee in de fascinerende wereld van koffie…

Wat ligt er in de kraam?
Je verkoopt, naast losse thee en chocolade, vers gebrande specialty en single estate/origin-koffiebonen van onze eigen branderij. Het is belangrijk dat je weet hoe elk product smaakt en wat de afkomst is. Zo kun je klanten op weg helpen met de beste zetwijze en receptuur.

Wat doe je verder?
De dag voorafgaand aan de marktdagen zorg je dat de marktwagen klaar is voor gebruik. Zo zorg je onder andere dat de voorraad en de kas kloppen, vul je het assortiment aan en maak je de wagen schoon.

Wat we zoeken Jouw enthousiasme is aanstekelijk en je weet hoe te verkopen. Je bent bovendien fit en kan prima een dag achter een marktkraam staan – ook bij slecht weer ;). Je bent nieuwsgierig naar verhalen van anderen en houd het hoofd koel als er een rij staat.
Daarbij werk je geordend en schoon en ga je graag zelfstandig aan de slag. Je houdt van uitdagingen. Koffie is zeg maar echt je ding.

Wat je echt moet hebben
Werkervaring als barista (of gelijkwaardige koffiekennis)
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat handig is
Beheersing van de Duitse taal
Rijbewijs

Wat krijg jij?
Een plek in ons hardwerkend, getalenteerd en enthousiast team, dat dagelijks met veel plezier de lekkerste koffies maakt. We bedienen een zeer diverse en toch vaste klantengroep, waar je onherroepelijk een band mee krijgt. Er is ruimte om je te ontwikkelen binnen de koffiewereld (SCA-trainingen), je krijgt toegang tot alle kennis binnen het bedrijf en je mag natuurlijk naar hartenlust alle koffie proberen.
Je staat op de prachtige Vismarkt midden in het centrum van Groningen en
daarnaast kom je te werken op onze charmante branderij, net buiten het centrum van Groningen!

Stop met koffiedik kijken!
Stuur je CV en motivatie per mail naar info@koffiestation.nl!
Mailen kan tot 1 augustus 2020.