NIET GEBRUIKEN EN NIET WEGGOOIEN

Airscape container – Ceramic (small)

Handgeglazuurde keramische voorraadbus van Airscape®
Deze keramische opslagcontainer met bamboe deksel is voorzien van gepatenteerde Airscape® tweewegventiel welke de overtollige lucht naar buiten duwt en zo een luchtloze voedselopslag creëert. De container beschermt ook tegen vocht, uv-licht en tegen smaak- en geuroverdracht. Dit verlengt de levensduur van koffie aanzienlijk.

Uitverkocht

SKU 2021203 Categorie:

Beschrijving

Deze keramische Airscape koffie- en voedselopslagcontainer met gepatenteerd tweewegventiel duwt de overtollige lucht naar buiten en creëert een luchtloze voedselopslag.
De container beschermt ook tegen vocht, uv-licht en tegen smaak- en geuroverdracht. Dit verlengt de levensduur van koffie aanzienlijk.
Het is ook zeer geschikt om thee, meel, suiker, ontbijtgranen, koekjes, zaden, kruiden, noten, voedsel voor huisdieren of bederfelijke goederen te bewaren.

Deze  Airscape koffie- en voedselopslagbus is van handgeglazuurde keramiek en de voetjes zijn van kurk.  Het deksel is gemaakt van bamboe en de plunjer is gemaakt van  BPA-vrije componenten.
De Airscape wordt geleverd met katoenen navulzak.

(let op! niet vaatwasbestendig)

Voor meer informatie over het bewaren van koffie lees ook ons artikel: https://koffiestation.nl/blog/hoe-lang-kan-ik-koffie-bewaren/

Extra informatie

Gewicht999 g